Tijana Korent u finalu Svjetskog kupa

Tijana Korent na preskoku te Liam Rabić i Mateo Žugec na konju s hvataljkama izborili su mjesto u finalima Svjetskog kupa koji je danas startao u Varni…

Tijana je u kvalifikacijama zauzela peto mjesto s ocjenom 13.000 među 17 preskokašica, a članici GK Nedelišće ovo će biti 36. finale Svjetskog kupa u karijeri. Za devetu medalju borit će se u subotu. Najbolje skokove u kvalifikacijama imala je domaća gimnastičarka Valentina Georgieva (13,575).

 

– Sretna sam što sam ušla u finale, pogotovo zato što je prvi SK ove sezone i još više zato što sam skakala jedan novi skok koji sam pripremala od kraja prošle sezone. U finalu planiram ići oba nova skoka, nadam se da će sve proći u redu u finalu. Nemam neka očekivanja, najveća želja mi je bila odraditi novi skok na noge, pa onda vidjeti kako bude. Drago mi je da sam dobila dobre ocjene, ali još uvijek ima mjesta za popraviti sve. Kako sezona bude odmicala, od Prvenstva Hrvatske sljedećeg tjedna u Osijeku, preko Svjetskog kupa u Osijeku tjedan iza i Svjetski kup u Kopru, pa Mediteranske igre, nadam se da će biti sve bolje, javila se iz Bugarske Tijana Korent.

Ostavi komentar