Stridon run: Prvi Jurica Tomac i Iris Jambrešić na 11 kilometara!

Drugi po redu Stridon Run održao se danas, 23. srpnja, u Štrigovi, a najbrži su bili na 11 kilometara Jurica Tomac i Iris Jambrešić.  

Općina Štrigova i Turistička zajednica Općine Štrigova, u suradnji s Atletskim klubom Međimurje Čakovec, a u sklopu Štrigovskih noći, organizirala je utrku po Štrigovskim bregima.

Cilj utrke bio je promoviranje zdravog načina života i poticanje sportsko-rekreativnih aktivnosti te upoznavanje s prekrasnim krajolikom koji pružaju štrigovski bregi.

Trčala se dječja utrka, utrka građana na 2,3 km te glavna utrka na 11 km.

–  Ove godine utrka, osim što je međunarodna, ima i humanitarni karakter. Prvenstveno je to, moram reći, inicijativa moje supruge Mirjane. Dio sredstava ide Županijska liga borbe protiv raka Čakovec. Tim je povodom utrku došao podržati i predsjednik Županijske lige protiv raka Čakovec prim. Hussein Saghir, rekao je  između ostalog Mario Sever, glavni organizator trke.

Utrku su osiguravali DVD-a s područja cijele općine, a na čelu utrke bicikl je vozio načelnik Stanislav Rebernik.

Na utrci na 11 kilometara prvi je bio Jurica Tomac, drugi Saša Horvat, a treći Mladen Ignac. U kategoriji žene prvo mjesto je zauzela Iris Jambrešić, drugo Dijana Novak i treće Martina Jankulija.

Na utrci od 2,3 kilometara prvo mjesto je zauzeo Aljaž Novak, drugi je bio Vedran Rešetar, a treći Darko Okreša. U kategoriji žena pobjedu je uzela Lea Kos, druga je bila Lana Mržljak, a treća Štefica Jeđut.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Čestitke svima!

Foto: Sanja Heric

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE