Streličarski turnir u Varaždinu: Pet medalja streličarima kluba Katarina Zrinski Čakovec

Protekle nedjelje streličarski klub Cekin iz Varaždina bio je domaćin 70 streličara Slovenije i Hrvatske. Uz izuzetno vruće vrijeme streličari su se borili i sa povremenim naletima vjetra koji je mijenjao smjer pa je ovaj turnir bio jako zanimljiv. Iz našeg kluba „Katarina Zrinski“ Čakovec nastupilo je 8 natjecatelja i osvojili su pet medalja.

U stilu instiktivni luk djevojčice do 14 godina Marta Galina osvojila je zlatnu medalju. U kadetskoj kategoriji jako dobar rezultat ostvario je Ian Paska i osvojio zlatnu medalju. Također zlatnu medalju osvojio je Bruno Halabarec u kategoriji juniora. Među seniorima nastupio je Mihael Štebih i zauzeo četvrto mjesto.

U stilu olimpijskog luka dječaci do 14 godina, bilo je izuzrtno napeto sve do zadnje strijele. Leon Kolarić vodio je neizvjesnu borbu sa svojim konkurentima doslovno do zadnje sekunde i na kraju uspio pobijediti za jedan bod i tako Leon osvaja zlatnu medalju. Među seniorima Karlo Cilar zauzeo je peto mjesto a Krešimir Štrukelj zauzima šesto mjesto.

U stilu goli luk dobro je pucala Mija Mance koja je nakon finalnih raspucavanja na kraju osvojila brončanu medalju.

 

Ostavi komentar