Maturanti Srednje škole Prelog zablistali na maturalnoj večeri

Restoran Kristal prošlog je petka bio domaćin maturalne večeri Srednje škole Prelog.

Puni znanja, iskustva, divnih uspomena i s pokojom suzom u oku, maturanti su postali svjesni da polako odlaze u svijet koji tek moraju upoznati, svijet odraslih. U ulozi voditelja bili su učenici 4.G razreda – Sara Mikec i Erik Fundak, a nakon svečanog ulaska maturanata u dvoranu program je započeo himnom Srednje škole Prelog u izvedbi svih maturanata. Prigodne riječi zahvale, pjesme školskog zbora, ples u latinoameričkim ritmovima uveličali su ovu svečanu večer. Maturantima i gostima obratila se i prof. Anica Čerepinko u ime nastavnika te ravnatelj Tomislav Gregur, poželjevši im puno uspjeha u životu i radu, uz napomenu da su svi njihovi dosadašnji rezultati dio mozaika uspjeha Srednje škole Prelog.

Škola je bila naše sigurno mjesto, mjesto gdje smo se razvijali, učili i odrastali. Ali sada je vrijeme da zakoračimo u novi svijet, svijet pun mogućnosti i izazova. Vjerujem da smo spremni za taj korak jer smo tijekom školovanja pokazali ne samo znanje, već i snagu, upornost i spremnost da se suočimo s različitim izazovima što ih život donosi, istaknuli su voditelji Sara i Erik. Na kraju prigodnog programa ravnatelj Gregur dodijelio je nagrade učenicima za njihov izuzetan uspjeh, predanost i zalaganje koje su pokazali tijekom svog školovanja.

Najboljom učenicom generacije 2023./2024. u četverogodišnjem obrazovnom programu proglašena je Sara Žvorc iz 4. G razreda, a najboljom učenicom u trogodišnjem obrazovnom programu Helena Veseli iz 3. KU razreda.

Dragi maturanti, u životu imajte čvrste stavove, izgradite svoje mišljenje i svoje „ja“, a svoje ciljeve postavite visoko jer put do uspjeha neće biti lak, ali vi to možete, maturantima poručuje njihova Srednja škola Prelog.

Foto: Grad Prelog/Studio Vipro

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE