16.1 C
Čakovec
Srijeda, 28 veljače, 2024

Spontano druženje Lupina i građana

Danas u subotu, 21.5. od 12 – 14 h u Multimedijalnoj dvorani Riznice Međimurja, druženje sa umjetnikom Stephanom Lupinom.

Zbog velike posjećenosti izložbe umjetnika Stephana Lupina: „Lupinizam“ u Muzeju Međimurja Čakovec i brojnih upita građana za susret s umjetnikom, Muzej organizira neformalno druženje s autorom u subotu 21. svibnja 2022. od 12 do 14 sati. Glazbeni gost bio je Zack Dust iz Varaždina.

Od 20. travnja 2022. u Muzeju Međimurja Čakovec izložen je bogati opus jednoga od rijetkih međunarodno priznatih umjetnika, Stephana Lupina, čiji je stil dobio i svoj originalan naziv – „Lupinizam“. To je ujedno bila i posebna prilika da se „osjećate kao na tronu“. Naime, Tron je jedan od brojnih izloženih predmeta i ukoliko se fotografirate na njemu prilikom razgledavanja izložbe i posjeta muzeju, ispod ove objave stavite Vašu fotografiju u komentar. Autoru fotografije s najviše oznaka „Sviđa mi se“ dana 21. svibnja 2022., kada je organizirano druženje s autorom izložbe, Stephan Lupino poklonit će i osobno uručiti jedno autorsko djelo.
Najviše oznaka “Sviđa mi se” osvojila je fotografija Ines Mezga. Koja je i došla danas i osobno odabrala fotografiju koja joj se najviše sviđa.

Brojni građani su iskoristili priliku i fotografirali se sa Lupinom a on im je vrlo spontano dijelio vodu i sokove.

Galeriju pogledajte ovdje (Lupino)

Foto Mario Golenko

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE