Sljedećeg vikenda dođite na izlet u Novo Selo Rok u Biovrt!

Zabilježite si 01.06. i planirajte izlet u Novo Selo Rok, jer u Biovrtu pripremamo jako zanimljiv program.

Podružite se s nama i pomognite nam u uređenju Biovrta, te naučite više o tehnikama koje primjenjujemo u Biovrtu u dobrom društvu.

DEGUSTIRAMO RAZNE SORTE KRUŠVICE (MONGOLSKE BOROVNICE
Ove godine imate i jedinstvenu priliku s nama prošetati bobičnjakom i isprobati 6 sorti mongolske borovnice – krušvice koja upravo dozrijeva u biovrtu te naučiti malo više o uzgoju ovog prefinog bobičastog voća.

RAZMJENA PRESADNICA I MNOŠTVO VIŠKOVA IZ BIOVRTA
U sklopu ove akcije održat ćemo i već tradicionalnu proljetnu razmjenu presadnica, stoga ponesite s sobom i viškove svojih presadnica, a nabavite nešto novo. Moći ćete nabaviti i nešto od presadnica mnoštva raznih sorti rajčica iz Biovrta.

PROGRAM:

9:30 -13:00 volonterska radna akcija.  Na biovrtu ćemo sijati, saditi i pljeviti,  u voćnjaku ćemo grabljati i spremati sijeno, te bojati klupice i stolove. Doživite kako je nekad bilo u spremanju sijena te vožnju na vozu sijena

13.00 – 14.00 zajednički ručak

14:00-15:30 obilazak bobičnjaka i degustacija nekoliko sorti krušvica, neformalno druženje i razmjena iskustava, razmjena presadnica

Za sve volontere imamo i mali poklon. Također, svi sudionici dobit će i po želji viškove biljaka koje niču po biovrtu za sadnju u svom vrtu – suncokret, uresnice, amaranti, slatki pelin….

Ukoliko dolazite iz udaljenijih krajeva, postoji i opcija da vas spojimo s drugim sudionicima radi podjele troškova puta.

Prethodne prijave su obavezne, a nakon prijave primit ćete na vaš mail sve detalje o događaju I upute za doplčazak. Broj mjesta na ovom događaju je ograničen, prednost imaju članovi/ce udruge Biovrt, a više o događaju i kako se prijaviti čitajte na www.biovrt.com

Biovrt

Izvor i foto: Biovrt – U skladu s prirodom

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE