Ekipa “Royal Transport” osvojila prvo mjesto s impresivnih 17:44 minuta na natjecanju u veslanju dravskim čamcima

Danas je uzbuđenje doseglo svoj vrhunac na natjecanju u ekipnom veslanju dravskim čamcima, koje je s početkom u 15 sati organizirao Nautički klub “Fljojsar”.

Devetnaest ekipa suočilo se s izazovima veslanja na veslačkoj stazi kanala HE Dubrava, a atmosfera je bila puna uzbuđenjem i sportskim duhom.

Prijavilo se ukupno 14 muških i 5 ženskih ekipa, svaka spremna osvojiti prestižne nagrade. Veslačka staza pružala je izazove s dužinama od 4 km za muške ekipe i 2 km za žene. Start staze bio je kod mosta Svete Marije za muškarce i mosta Donji Vidovec za žene, dok je cilj bio nautički dom “Fljos” u Donjoj Dubravi.

Most Donja Dubrava
Most Sveta Marija
Nautički dom “Fljos”

Sve oči bile su uprte u natjecateljske rezultate, a prvo mjesto je zadivilo sve prisutne. Ekipa “Royal transport” (Branko Ivančić, Miroslav Horvat, Miro Ivančić i Dominik Miser) osvojila je prvo mjesto s izvanrednim vremenom od 17 minuta i 44 sekunde. Drugo mjesto zauzela je ekipa “Labud III” (Ivan Višnjić, Darko Marđetko, Krešo Malek i Vlado Vuk) s vremenom od 19 minuta i 3 sekunde, dok je treće mjesto pripalo ekipi “Fljojsar I” (Miroslav Duhović, Mijo Kolarić, Dejan Knez i Nikola Pongrac) s vremenom od 19 minuta i 16 sekundi.

Fljojsar I (Nikola Pongrac, Miroslav Duhović, Dejan Knez, Mijo Kolarić)
Teniski klub “Dubravčan” (Petar Horvat, Damjan Jadan, Domagoj Kuzmić, Kristijan Krušelj)
NK “Dubravčan” (Luka Volar, Danijel Nađ, Josip Horvat, Boris Leban)
MNK Vidovski zlatari (Ivan Lovrek, Matija Lukša, Patrik Strbad, Mihael Nestić)
MNK Mura I i II (Mihael Kocijan, Saša Latin, Boris Latin, Ivan Fundak, Kristijan Koren, Frano Zvošec, Mihovil Legin, Zvonko Legin)
Nautički klub “Labud” Prelog, podijeljen u 3 ekipe

Posjetitelji su imali priliku uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi uz zvučne note glazbe, dok su najmlađi mogli uživati na napuhancima.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE