Provala u benzinsku postaju u Murskom Središću

provala
Ilustracija

U utorak, 4. veljače nešto poslije 22 sata u Murskom Središću nepoznati počinitelj provalio je u prostorije benzinske postaje, vlasništvo dioničkog društva iz Zagreba, te potom s prodajnih polica ukrao razne cigarete.  Visina materijalne štete utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Protiv počinitelja podnijet će kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dvojica maloljetnika osumnjičena za tešku krađu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije, počinila kazneno djelo teške krađe.

Naime, sumnja se da su sredinom rujna prošle godine u Orehovici, Cvjetnoj ulici, pomoću ključa kojeg su pronašli sakrivenog, otključali ulazna vrata obiteljske kuće, vlasništvo 37-godišnjaka te potom ušli u njenu unutrašnjost i ukrali razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Prema maloljetnim osumnjičenicima podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

 

Ostavi komentar