Prijave za zanimljive radionice

Zbog novonastale epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj trenutno otvorene prijave za online edukaciju “Mladi za dostojanstvo i ljudska prava” u organizaciji Svjetskog saveza mladih Hrvatska (SSMH).

SSMH je podružnica međunarodne organizacije mladih Svjetski savez mladih koja u svijetu okuplja preko milijun članova, a u Hrvatskoj imamo više od 140 članova u Zagrebu, Osijeku i Splitu.
Više o SSMH možete pročitati ovdje.

U neizvjesnim tjednima koji nam slijede zbog pandemije COVID-19, SSMH omogućuje mladima od 18 do 30 godina diljem Hrvatske besplatno sudjelovanje na ciklusu online edukacija kako bi vrijeme pred sobom ispunili što kvalitetnije i za osobni rast.

Navedena edukacija prvi je korak ka pridruživanju Svjetskom savezu mladih, a za sudjelovanje je potrebno prijaviti se preko službenog obrasca na poveznici ili preko Facebook stranicePrijave traju još samo 2 dana, do nedjelje 5. travnja 2020.

Mladi će imati priliku čitati tekstove Viktora Frankla, C.S. Lewisa, Karola Wojtyle, Jacquesa Maritaina, Vaclava Havela, Nelsona Mandele, Mahatme Gandhija i drugih.

Polaznici će uz dobivene tekstove pisati eseje i uz vodstvo mentora raspravljati u online grupama o temama kao što su: sloboda, ljudska prava i dostojanstvo, solidarnost, kultura i brojnim drugima. Online edukacije održavat će se 1 tjedno, a ukupno će biti 7 susreta nakon kojih slijedi certifikacija i službena potvrda o sudjelovanju.

Sudionici će dobiti mogućnost boljeg razumijevanja čovjeka i njegovog dostojanstva, kvalitetan uvid u svijet ljudskih prava, savladavanje elementarnog vokabulara koji se koristi u Ujedinjenim Narodima, a imat će i priliku za stažiranje u New Yorku ili Bruxellesu te sudjelovanje i organizaciju domaćih i međunarodnih konferencija.

Molimo Vas da navedene informacije podijelite široj javnosti sredstvima javnog informiranja kako bi mladi saznali više informacija o ovom hvalevrijednom projektu!

Sve informacije  vezane uz tekst i slika objave nalaze se u prilogu.
Također, informacije o navedenoj edukaciji nalaze se i na društvenim mrežama: FacebookInstagram Youtube.

Ostavi komentar