Preloška Udruga Laganini poziva na Jesensku biciklijadu

U sklopu Dana kruha i zahvale, vesela i vrijedna ekipa iz Udruge Laganini Prelog, poziva na Jesensku biciklijadu.

Biciklijada će se održati u subotu, posljednjeg dana mjeseca rujna. Trideset kilometara dužina je rute koja će proći kroz Prelog, Otok, Oporovec, Draškovec, Čukovec, Hemuševec, Donji Kraljevec i Cirkovljan. Članovi Udruge Laganini pozivaju sve koji žele sudjelovati da se prijave do 28. rujna, SMS porukom na broj 098/176-3942 ili mailom na [email protected] .

Za sve sudionike osigurana je okrjepa, a vrijednim nagradama nagradit će se najmlađi i najstariji sudionici te obitelji s najviše članova, sudionika biciklijade. Start Jesenske biciklijade je u subotu 30. rujna u 9 sati, a prijave sudionika zaprimat će se od 8 do 8,45 sati. Sve će se to događati u samom centru Preloga, preko puta Crkve sv. Jakoba. Cilj Jesenske biciklijade jest potaknuti širu društvenu zajednicu na korištenje bicikla kao alternativnog prijevoznog sredstva te potaknuti svijest o važnosti kretanja i zdravog života.

Svi sudionici Jesenske biciklijade sudjeluju na vlastitu odgovornost, a za sve mlađe od 16 godina obavezno je nošenje kacige. 

Izvor: grad Prelog

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE