Predstava Kraljevstvo moje gostuje na sceni preloškog Doma kulture

kraljevstvo-moje

U utorak, 8. lipnja, s početkom u 20 sati u Domu kulture Grada Preloga, možete pogledati predstavu Kraljevstvo Moje (za početnike), u produkciji Ludens teatra i Teatra EXIT.

Autor je izvornog teksta David Javerbaum, a redatelj Ivan Goran Vitez, dok su u glavnim ulogama Janko Rakoš, Sven Šestak i Enes Vejzović. Predstava Kraljevstvo Moje (za početnike) nastala je po tekstu Davida Javerbauma Čin Božji (orig: An Act of God) koji je praizveden na Broadwayu 2015. godine.

Predstava je originalno postavljena kao niz monologa uz kratke dijaloške prijelaze, stilski podsjećajući ponajviše na formu stand-upa, postavljajući Boga u središte kao potpuno senzibilno i nesavršeno biće.

Kraljevstvo Moje podsjetiti će vas na sve ono što smo kroz odgoj naučili, a nismo preispitali, nasmijavajući vas jednostavnom kombinacijom logike i religije.

Ulaznice, po cijeni od 50 kuna mogu se nabaviti u pretprodaji, na blagajni Doma kulture, svakoga radnog dana od 8 do 11 sati te od 17 do 19 sati, a subotom i nedjeljom od 17 do 20 sati.

Predstava je na rasporedu, u utorak, 8. lipnja, s početkom u 20 sati u Domu kulture Grada Preloga.

Izvor: grad Prelog

Ostavi komentar