Predložite lokacije za nadzor brzine u Međimurju!

U sklopu pojačanih aktivnosti ROADPOL-a, na području država članica održat će se 24-satni pojačani nadzor brzine, izvijestila je PU međimurska. 

Sve policijske uprave na području Republike Hrvatske, pa tako i Policijska uprava međimurska u petak, 19. travnja od 0 do 24 sata provest će aktivnosti pojačanog nadzora brzine kretanja vozila. Tijekom akcije prema svim vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine, primjenjivat će se sankcije propisane Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Vozači koji ne poštuju ograničenja brzine, ugrožavaju sebe, ali i druge sudionike u prometu. Podsjećamo kako je nepropisna i neprilagođena brzina, jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama radi čega se i ovom akcijom nastoji unaprijediti stanje sigurnosti u cestovnom prometu.

Svi zainteresirani građani u razdoblju od 3. do 12. travnja 2024. godine mogu predložiti lokacije na kojima žele da policija pojačano nadzire nepropisnu brzinu kretanja vozila. Svoje prijedloge mogu dostaviti na adresu elektroničke pošte [email protected].

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE