15.2 C
Čakovec
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Povodom 3. utrke “Fletni i Stekli” u Prelogu posađene tri sadnice uz potporu Toyote

Dok užurbano teku pripreme za 3. nagradu Grada Preloga u autoslalomu „Fletni i Stekli“, u Prelogu se danas hvalevrijednom akcijom sadnje mladih sadnica obilježila dobra suradnja organizatora i pokrovitelja manifestacije koja će u subotu, 13. svibnja, privući 71 natjecateljski tim iz cijele Europe. A u pozitivnu turističku priču ove se godine uključila i Toyota!

Ovoj inicijativi se priključio i ovlašteni Toyota partner – Futura Auto koji je u sklopu međunarodne autoslalom utrke 3. nagrada grada Preloga „FLETNI I STEKLI 2023.“ koja se održava ovu subotu 13.05. u Prelogu, zajedno s organizatorima utrke AKK DS RACING Prelog i TYC-Toyota Yaris Challenge te Gradom Prelogom i Turističkom zajednicom Grada Preloga osigurao i zasadio tri sadnice (za svaku godinu organizacije manifestacije po jednu) u Glavnoj ulici u Prelogu, a koje će uljepšavati centar grada te direktno utjecati na smanjenje CO2 u zraku.

Sadnice su zajedno zasadili ispred Grada Preloga gradonačelnik Ljubomir Kolarek, ispred Toyotinog partnera, Futura Auto, direktor Davor Petrišić, ispred organizatora natjecanja AKK DS RACING Prelog/TYC tajnik Aleksandar Egić te ispred Turističke zajednice Grada Preloga direktorica Petra Bobić. Ova akcija provodit će se tradicionalno svake godine te će se za svaku utrku FLETNI I STEKLI prigodno posaditi po jedna sadnica za ljepši, zeleniji i čišći Prelog.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE