Povijesni je dan za Zaveščak: Otvoren je Društveni dom!

Veliki je danas dan za naselje Zaveščak u Selnici. Mještani su na korištenje dobili Društveni dom

– Danas je povijesni dan za naše malo selo Zaveščak, koje prema posljednjem stanovništvu ima 214 stanovnika. Nikad do sad nismo imali Društveni dom, nismo se imali gdje okupljati, niti organizirati izbore, radi čega je izlaznost bila mala, rekla je predsjednica MO Zaveščak Dragica Karlovčec.

Prisutnima se obratio i načelnik Ervin Vičević te je naveo da je ovaj Društveni dom u Zaveščaku dodatna vrijednost Općini Selnici.

Zadovoljstvo je danas biti u Zaveščaku. Gradnja ovog doma započela je u svibnju 2021. kada smo od Ministarstva graditeljstva dobili 146 tisuća kuna. Ostatak do nekih 700.000 kuna s uređenjem okoliša financirala je općina, istaknuo je načelnik Vičević.

Naveo je da je u Selnici završen i projekt izgradnje teniskog terena. Predstoji još samo izgradnja sanitarnog čvora i postavljanje rasvjete na terenima.

Na otvorenje doma u Zaveščaku stigao je i međimurski župan Matija Posavec, koji je svima čestitao na realizaciji čitavog projekta, dok je velečasni Mario Križanac izvršio blagoslov.

Svečanost otvorenja svojim su izvedbama uljepšali Mirko Švenda Žiga uz pratnju Miladena Magdalenića te mališani iz DV Selnički zvončići. Program svečanog otvorenja vodio je Luka Bodulica.

Atmosferu s otvorenja Doma u Zaveščaku pogledajte u nastavku!

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE