Potpisan Ugovor o rekonstrukciji sportskog objekta u Draškovcu

_nk-draškovec
NK Draškovec

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek te Božidar Žvorc, ispred tvrtke Međimurje PMP d.o.o., potpisali su Ugovor o radovima na rekonstrukciji sportskog objekta u Draškovcu. Radi se o završnoj fazi radova na objektu u Sportskom parku u Draškovcu, a ukupna vrijednost radova iznosi 276.584,60 kuna (bez PDV – a). Predviđeni rok završetka radova je 31. srpnja 2020. godine.

Ovaj je potpis Ugovora stigao nakon postupka javne nabave, koji je uslijedio nakon Odluke o odabiru projekta „Rekonstrukcija sportskog objekta u Draškovcu“, kojom je isti odabran od strane Upravnog odobra LAG-a Mura – Drava za dodjelu potpore u iznosu od 296.500 kuna, dok će razliku financirati Grad Prelog iz vlastitih proračunskih sredstava.

Cilj projekta je rekonstrukcija sportskog objekta u Draškovcu, prostorija nogometnog kluba, sukladno građevinskoj dozvoli (ishođenoj 28.11.2018.g.), a obuhvaća rekonstrukciju, dogradnju te poboljšanje energetskih svojstava postojeće građevine, sanaciju krovišta te formiranje dviju novih nadstrešnica, čime bi se zgrada funkcionalno povezala i omogućila kvalitetnije korištenje prostora.

Izvor: Grad Prelog

Ostavi komentar