Posjetite Dane otvorenih vrata udruga u Goričanu!

Dani otvorenih vrata udruga – izvrsna prilika za posjetiti Mohanji centar mira Hrvatska u Goričanu. Zato ne propustite posjetiti Mohanji centar mira 6. – 8. lipnja jer imate priliku opustiti se na otvorenom zraku, prisustvovati radionicama holističkog pristupa zdravlju te saznati više o tome kako će Mohanji centar mira Hrvatska služiti društvu u Međimurju, Hrvatskoj, ali i šire! 

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Povodom Dana otvorenih vrata udruga koji se već dugi niz godina održavaju u čitavoj Hrvatskoj, udruga
Mohanji Hrvatska pripremila je fantastičan i besplatan trodnevni program pun aktivnosti za djecu i odrasle.

Na Danima otvorenih vrata udruga imate priliku upoznati se s jednostavnim vježbama za tijelo i vježbama disanja prilagođenima svim dobnim uzrastima i fizičkim stanjima. Prakticiranjem ovih vježbi usvojit ćete zdrave navike za dnevnu rutinu i tako se osnažiti za sve izazove u svome danu.

Nadalje, iskusit ćete i naše vođene meditacije na teme duboke ljubavi, slobode i osjećaja povezanosti s Bogom odnosno Izvorom. Ove su meditacije usmjerene na harmonizaciju i pročišćavanje našeg unutarnjeg prostora te na snažniju aktivaciju navedenih aspekata našeg postojanja.

Za one koji ne vole sjediti, predstavljamo i dvije meditativne prakse u pokretu – Svjesno hodanje i Mohanji wellness hodanje, drevne ali veoma praktične tehnike kojima se vraćamo u sadašnji trenutak i osnažujemo svoju energiju.

Na predavanjima ćemo posjetiteljima pobliže približiti svrhu i misiju Mohanji centara mira u svijetu i u Hrvatskoj, predstaviti humanitarna djelovanja naše fondacije te ostale načine na koje Mohanji i Mohanji fondacije doprinose svijetu, među kojima izdvajamo program za osobni rast i razvoj Osnaži se te Mai-Tri metodu.

Mohanji je humanitarac koji je posvetio svoj život služenju svijetu, ljudima i drugim živim bićima. Geslo Mohanji Fondacije je „doprinosimo svijetu“. Taj se doprinos očituje kroz raznolike platforme, društva i pokrete kojima se svi ljudi mogu priključiti na osnovi svojih preferencija, znanja i želja.

Foto i izvor: Mohanji Hrvatska

Poster za Dane otvorenih vrata udruga u Goričanu
Foto: Mohanji Hrvatska

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE