Posjetite Božićni sajam u Maloj Subotici uz nastup Mirka Švende Žige

MalaSubotica_Advent_plakat_2019-2-1-717x1024

Općina Mala Subotica ovim putem poziva sve mještanke i mještane da u subotu, 07. prosinca 2019. u 16 sati dođu Društveni dom u Palovcu gdje će nakon predstave “Božićna priča” autorice Kristine Štebih Djed Mraz podijeliti darove djeci iz Palovca dok će ostalima podijeliti dan poslije na Božićnome sajmu u Maloj Subotici.

U nedjelju 8. prosinca 2019. u 14 sati na Trgu u Maloj Subotici otvara se Božićni sajam, u sklopu kojeg se u 15 sati u Domu kulture održava besplatni koncert Mirka Švenda Žige nakon kojeg slijedi podjela darova kod kućica Mjesnih odbora na Božićnom sajmu.

Bit će tu toplog čaja, kuhanog vina, hladetine, kobasica, pečenih ribica, ljutih proizvoda od voća i povrća,meda, mirisnih božićnih kolačića, raznih svjetlucavih dekoracija, zvončića, vjenčića, anđela… ! Blagdanskom ugođaju Sajma doprinijet će koncert Mirka Švende Žige te kasniji nastupi Puhačkog orkestra Općine Mala Subotica, tamburaša KUU„ZVON“ s župnim zborom te “vatreni” nastup Ele Horvat.

Na Sajam se posebno pozivaju djeca (od rođenja do 6.razreda) iz Male Subotice, Svetog Križa, Držimurca i Strelca da dođu na podjelu dječjih darova, koja će biti kod kućica Mjesnih odbora.

Ostavi komentar