HDZ Međimurske županije kaže da je ministar Pavić došao u Međimurje na poziv Darka Horvata

I HDZ Međimurske županije poslao je u petak priopćenje o boravku ministra Marka Pavića u Međimurju, 19. siječnja.

Priopćenje HDZ-a prenosim u cijelosti:

Na poziv saborskog zastupnika i predsjednika Županijskog odbora HDZ-a MŽ, Darka Horvata, danas u gotovo cjelodnevnom posjetu Međimurju boravi ministar rada i mirovinskog sustava, Marko Pavić, sa svojim suradnicima, te ravnateljem HZZ-a Ante Lončarom.

Povod dolaska je potpisivanje ugovora u Murskom Središću s tamošnjim gradonačelnikom Draženom Srpakom, za program zapošljavanja žena pod nazivom „Zaželi“, u iznosu od 1,47 milijuna kuna. Sličan takav ugovor ministar je uoči Božića potpisao i s preloškim gradonačelnikom Kolarekom, u iznosi od 2,02 milijuna kuna.

U sklopu radnog posjeta ministar je održao sastanak s članovima Predsjedništva ŽO HDZ MŽ, posjetio Međimursku županiju gdje se zadržao sa županom Matijom Posavcem gotovo pola sata, te obišao ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Čakovcu.

Na radnom sastanku sa Predsjedništvom ŽO HDZ MŽ, ministar je govorio o smjernicama nove mirovinske reforme, te smjernice nove inicijative suzbijanja rada na crno.

Na kraju dana, a nakon potpisivanje ugovora u Murskom Središću, održao je javnu tribinu s gospodarstvenicima Međimurja na temu „Stvaranje primjerene radne snage za trenutne potrebe međimurskog gospodarstva“.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE