Dražen Srpak: Hvala na povjerenju, danas je samo novi radni dan

drazen srpak
Dražen Srpak na temelju svojih ovlasti donio je odluku o donaciji bolnici.

Dan nakon izbora Dražen Srpak, izbornu pobjedu u prvom krugu komentirao je bez velike pompe, obraćajući se prije svega građanima: – Poštovane građanke i građani grada Mursko Središće, riječ HVALA izgovaramo u raznim prilikama. Ova ponovna prilika koju sam dobio od Vas da ponovo služim Vama i našem najsjevernijem gradu zaslužuje tu riječ. Od srca Vam svima HVALA.

U mandatu koji je završio zajedno s koalicijskim partnerima odrađeno je 25 miljuna kuna investicija i mnogi dugogodišnji problemi su uspješno riješeni, a grad je  u mnogim segmentima promijenio svoje lice.

Biti ću kao i dosad gradonačelnik svih stanovnika i svih naselja koja čine naš grad. Čestitam svima koji su učestvovali u ovoj političkoj utakmici na osvojenim glasovima i pozivam sve na suradnju. ODGOVORNOST  je na svima jer nas u ovom mandatu čekaju veliki projekti, a za njih nam treba mirno okružje, treba nam okružje suradnje na dobrobit svih stanovnika. Treba nam stabilnost kako bi se razvoj nesmetano nastavio. To je naša obveza. To je ono što žele građani,to je ono što vjerujem  svi želimo.

Rezultat koji sam osobno postigao zajedno sa dr. Cmrečakom kao mojim zamjenikom, te rezultat za gradsko vijeće je jako dobar,ali vidim ga samo kao novu priliku za služenje svim segmentima našeg grada. Truditi ću se kao i dosad. Želim zahvaliti mojim koalicijskim partnerima na doprinosu ovom uspjehu.

Danas je samo novi radni dan. Hvala na povjerenju, poručio je Dražen Srpak, koji je izbornu pobjedu za sada još neslužbneo izborio u prvom krugu.

Ostavi komentar