Policija u Kuršancu primijenila uporabu prisilnih sredstava da privede nasilne Rome!

Policijska marica
Ilustracija

Prema neslužbenim informacijama opet je došlo do sukoba između pripadnika romske nacionalne manjine i službenika PU međimurske, odnosno morala se primjeniti sila prilikom privođenja više osoba na kriminalističko istraživanje. Ovoga poslijepodneva to se po svemu sudeći dogodilo u romskom naselju Lug u Kuršancu, u kojem do sada nije bilo većih ekscesa. Policija ne otkriva što se točno dogodilo, već za sada kratko poručuje:

– U 16,06 sati došlo je do nasilja u obitelji u Kuršnacu i tom prilikom privedeno je više osoba na kriminalističku istraživanje. Više o informacija o cijelom slučaju slijedi u sutrašnjem izvješćivanju, priopćili su kratko iz PU međimurske.

Kako su nam javili čitatelji, nekoliko automobila sa i bez policijskih oznaka, te jedna “marica” oko 16 sati punom brzinom kretalo se iz smjera Čakovca prema Kuršancu.

S obzirom da je bila riječ o intervenciji zbog obiteljskog nasilja, ali tom prilikom očito je policija morala primijeniti i uporabu prisilnih sredstava prilikom uhićenja, što znači da je vjerojatno došlo do otpora privođenju.

Više informacija donosimo nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nad uhićenim osobama u PU međimurskoj.

Ostavi komentar