Poletarci i juniori BK Međimurje osvojili 9 medalja na PH u Čakovcu

badminton1
Čakovec se pokazao kao odličan domaćin PH

Ovoga vikenda u dvorani II.OŠ Čakovec u odličnoj organizaciji BK Međimurja Čakovec održano je PH 2019 za poletarce U-11 i juniore U-19.

Nastupilo je 26 poletaraca iz 9 klubova i 31 junior iz 8 klubova, a među njima uspješno ekipa poletaraca i juniora BK Međimurje od vodstvom trenera Tomislava Grubića i Danijela Zadravca te pomoćnog trenera Filipa Vadlje.

Voditelji natjecanja bio je naš Filip Mikolaj, vrhovna sutkinja Ivanka Pokorni iz Zagreba a suci: Goran Miletić iz Zagreba, Lucija Zadravec iz Čakovca i sudački kandidati: Luka Grubić i Filip Bel iz Čakovca.

U konkurenciji poletaraca dječaka U-11 naslov prvaka Hrvatske i zlatnu medalju osvojio je Lovro Matovina (KC) pobjedivši u finalu našeg Juraja Majnarića (MČ) sa 2:0. Brončanu medalju osvojio je naš Edo Đurkas (MČ). Poredak ostalih naših: Sebastian Sedlar ¼.

U konkurenciji poletarki djevojčica U-11 naslov je osvojila Marta Dvornik (Split). Poredak naših: Lara Bel i Anabela Bel 1/8.

U konkurenciji parova poletaraca U-11 naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je naš Edo Đurkas sa Lovrom Matovinom iz Koprivnice pobjedivši u finalu naše Juraja Majnarića i Sebastiana Sedlara sa 2:0.

U konkurenciji parova poletarki U-11 naslov prvaka osvojio je par Marta Dvornik/ Maja Pranić (MZ/Split), a naš par najmlađe sudionice PH sestre Anabela i Lara Bel osvojile su brončanu medalju.

U konkurenciji juniora U-19 prvak je postao Luka Ban (MZ), a naš igrač Borna Vadlja osvojio je brončanu medalju. Poredak ostalih naših: Luka Črep i Ivan Grubić ¼, Filip Knežević, Dino Blažić i Josip Đeri 1/8..

U konkurenciji juniorki U-19 prvakinja je postala Inga Sadaić (MZ). U konkurenciji parova juniora u19 prvaci su postali naš Borna Vadlja i zagrebčanac Borna Car ( MZ ) pobjedivši u finalu par Luka Ban/ Ivor Zekan (MZ) sa 2:0. Brončanu medalju osvojio je i naš par Luka Črep / Ivan Grubić.

U konkurenciji parova juniorki U-19 prvakinje su postale Inga Sadaić/Ira Martinuš ( MZ). U konkurenciji mješovitih parova juniora U-19 naslov prvaka osvojili su Luka Ban/Inga Sadaić (MZ). Brončanu medalju osvojio je i naš Borna Vadlja sa Zagrepčankom Irom Martinuš (MZ). Poredak ostalih naših: Luka Črep/Anja Matovina (KC ) 1/8 .

– Osvojene medalje su dokaz uspješnog i kvalitetnog rada sa mladima, gdje smo nastavili ovogodišnji niz osvajanja medalja na svim PH 2019 te ukupno osvojili rekordnih 33 medalje, kazali su treneri Grubić i Zadravec.

 

Ostavi komentar