POJAČAN promet u Čakovcu prema Nedelišću: Iz jedne u drugu županiju ne možete bez propusnice!

Od ponoći na snazi je odluka o jedinstvenoj zoni kretanja za cijelo Međimurje. Tako je i očekivano da je već u jutarnjim satima bio pojačan promet, pogotovo u Čakovcu. Trenutno je jača gužva prema Nedelišću.

Kako nam je u razgovoru rekao glasnogovornik međimurske policije Radovan Gačal, unutar Međimurske županije je jedna zona, te propusnice nisu potrebne.

– Primjećuje se da je promet nešto otežan, veće su gužve po gradu Čakovcu. Ljudi koji nisu mogli bez propusnice u grad, sad koriste tu pogodnost, to je i vezano na trgovačke centre, rekao je glasnogovornik Gačal.

Što se tiče propusnica, one su potrebne za odlazak u druge županije. Tako primjerice u Varaždin ne možete bez propusnice. Kontrolira se izlaz i ulazak iz županije. Propusnice za odlazak u drugu županiju izdaje liječnik, stožer ili poslodavac.

Veće gužve očekuju se prema Nedelišću

Također, policija obavještava građane da će se od danas (20. travnja) od 6 sati do subote (25. travnja) do 17 sati izvoditi radovi na sanaciji kolnika državne ceste broj D209/1, konkretno na relaciji od rotora u Nedelišću do nadvožnjaka preko željezničke pruge u Čakovcu. Svi sudionici u cestovnom prometu trebaju se pridržavati postavljene privremene prometne signalizacije.

Upućujemo apel svim sudionicima u cestovnom prometu da budu strpljivi pošto se na spomenutoj dionici očekuju povremeni zastoji u prometu. Foto: Zlatko Vrzan, čitatelj

Ostavi komentar