PODSJETNIK GRAĐANIMA: Propusnice izdane od strane Stožera civilne zaštite Grada Mursko Središće vrijede isključivo do nedjelje

stožer ms
Propusnice Stožera civilne zaštite Mursko Središće vrijede do nedjelje

Propusnice koje su do sada izdane od strane Stožera civilne zaštite Grada Mursko Središće vrijede isključivo do nedjelje 5. travnja. Građanima kojima su izdane propusnice, a kojima je rok duži od 5. travnja morati će ponovo uputiti zahtjev za izdavanje propusnice.

iz Grada Mursko Središće mole građane da zbog jednostavnije i brže obrade čim više koriste sustav „EPROPUSNICE“, a samo iznimno da koriste mogućnost podnošenje zahtjeva za izdavanje propusnica putem gradskog e-maila. Stožer civilne zaštite Grada Mursko Središće će odobrenu propusnicu poslati na e-mail s kojeg je poslan zahtjev za izdavanje propusnice.

Propusnice se mogu izdati na maksimalni rok od 14 dana.

Stožer civilne zaštite Grada Mursko Središće obavještava građane da Zahtjevi za propusnice koji se zaprime do 14 sati biti će obrađeni i poslani isti dan do 15 sati. Zahtjevi za propusnice koji će biti poslani iza 14 sati obraditi i poslat će se sljedeći radni rad do 12 sati.

Zahtjevi za propusnice koji će biti poslani tijekom vikenda (subota i nedjelja) obraditi i poslat će se u ponedjeljak.

Od 1.travnja dostupan je sustav „EPROPUSNICE“. Sustav „EPROPUSNICE“ javno je dostupan na sljedećoj adresi: https://epropusnice.gov.hr

Građani se mogu prijaviti u sustav korištenje usluga e- Građani i NIAS na sljedeći način:

– korištenjem vjerodajnice u sustavu e-Građani (Mtoken ili ePASS)

– korištenjem drugih prihvatljivih vjerodajnica (npr. token uređaja i aplikacija poslovnih banaka, FINA certifikata, elektroničke osobne iskaznice)

U slučaju da građani nemaju pristup uslugama e-Građani ili NIAS, zahtjev za propusnica se i nadalje može predati putem e-mail: [email protected]

Prilikom predaje zahtjeva za izdavanje propusnice potrebno je obavezno navesti IME I PREZIME, ADRESU, OIB, RELACIJU ZA KOJU SE TRAŽI PROPUSNICA, vremensko razdoblje na koje se traži propusnica i detaljno obrazloženi zahtjev za što se traži propusnica. Stožer civilne zaštite Grada Mursko Središće, prema uputama Stožera civilne zaštite RH, nadležan je za izdavanje propusnica isključivo zbog obiteljskih vitalnih razloga (poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština). Ujedno sukladno uputi nacionalnog Stožera propusnice se mogu izdavati i zbog radova u vinogradima, voćnjacima ili obrade poljoprivrednih zemljišta.

Ostavi komentar