Počinju Dani lipe u Gornjem Mihaljevcu!

Lipanj i početak srpnja u Gornjem Mihaljevcu obilježit će bogati program manifestacije Dani lipe. Održat će se od 6. lipnja do 7. srpnja 2024. u Parku Mladosti i Domu kulture, a očekuje vas niz kulturnih, sportskih i zabavnih događanja za sve uzraste.

Manifestaciju će u subotu 1. lipnja u 19 sati otvoriti izložba “Da se ne zaboravi” i dramska predstava u Dvorani Doma kulture Gornji Mihaljevec. Već sljedećeg dana, u nedjelju 2. lipnja u 9 sati, održat će se biciklijada stazama Općine Gornji Mihaljevec s početkom u Parku Mladosti.

Za ljubitelje adrenalina, u subotu 8. lipnja u 15 sati pripremljena je manifestacija “Postani vatrogasac na jedan dan” u Parku Mladosti, a dramska sekcija Udruge Luna izvest će predstavu “Bajka o ribaru i ribici”.

U nedjelju, 9. lipnja, u 10 sati u Lovačkom domu Šljuka Gornji Mihaljevec bit će održana tradicionalna Gulašijada, a u subotu, 15. lipnja, u 18 sati u Parku Mladosti navijači će moći zajedno pratiti nogometnu utakmicu Hrvatska – Španjolska u okviru Euro 2024.

Sportski duh bit će prisutan i u nedjelju 16. lipnja u 10 sati kada će se u Dvorani Doma kulture Gornjem Mihaljevcu održati turnir u stolnom tenisu, a manifestaciju će zaključiti šahovski turnir “Dani lipe” u nedjelju, 7. srpnja, u 10 sati u Parku Mladosti. (sh) 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE