Otvoren 21. Sajam poduzetništva u Nedelišću, MESAP 2019.

mesap47
Simbolično otvorenje Sajma MESAP 2019.

Puštanjem golubova u zrak kako bi prenijeli vijest diljem Međimurja ali i šire, sanas je u Nedelišću otvoren 21. Međunarodni sajam poduzetništva, MESAP 2019. Manifestacija je kroz sve te godine postala sinonim sajmovanja, susreta poduzetnika, mjesto gdje se ugovaraju novi poslovi i sklapaju nova poslovna poznanstva. Prepoznale su to i susjedne zemlje pa je tako Sajam izašao iz svojih regionalnih okvira i dobio međunarodnu dimenziju.

I ove su se godine, u Nedelišću, okupili poslovni subjekti iz Slovenije, Mađarske te naši domaći poduzetnici, njih više od 150. Sigurno bi ih bilo i više, no kako je rekao prilikom otvorenja, direktor Sajma, Vitomir Kirić, mnogi su pretrpani poslom i jednostavno, nisu našli vremena za sudjelovanje.

Oni pak koji su došli, predstavili su se u punom svjetlu i tako će biti sve do nedjelje. Uz njih, za posjetitelje su svakako interesantni i štandovi sa domaćim proizvodima poput crnog ulja, meda, sira kao i tradicijskih slovenskih jela.

Nije nezanemariv ni popratni program poput izložbe malih životinja, stručnih predavanja te i kulturno-zabavnih sadržaja.

Ulaz za posjetitelje je u sva tri dana besplatan.

Ostavi komentar