Općina Gornji Mihaljevec poziva vas na Dane lipe 2021.

Tradicionalna manifestacija Dani lipe u Općini Gornji Mihaljevec, koja je ove godine koncipirana kroz  tri vikenda, započinje u subotu, 19. lipnja. 

Svečano otvorenje Dana lipe 2021. održat će se u subotu, 19. lipnja s početkom u 20 sati. Očekuje vas kulturno-zabavni program te predstava Savršen partner teatra Gavran.

Idućeg dana, u nedjelju 20. lipnja, očekuje vas Biciklijada stazama Općine s početkom u 9 sati. Okupljanje je ispred Doma kulture. U 12 sati u dvorani se održava izložba, a na trgu sajam.

U 14 sati i u 16:30 očekuje vas nastup Dejana Špoljara, stuntera na motoru, peterostrukog prvaka Hrvatske i obarača Guinnessovog rekorda.

Špoljar drži rekord na zadnjem kotaču, 30 kilometara bez spuštanja, kao i na prednjem, 200 metara sa 160 kilometara na sat. Obarač je i Guinnessovog rekorda u vožnji s nogama na volanu, na zadnjem kotaču i bez ruku koji iznosi 137 metara. Jedinstven je i po tome što trikove izvodi prvo sam, a onda ih sve ponavljam s asistentima što je puno opasnije i teže, ali i atraktivnije.
U 15 sati ne propustite nastup stand up komičara Vlatka Štampara.

 

U utorak, 22. lipnja, s početkom u 9 sati održava se stolnoteniski turnir u dvorani Doma kulture.

Subota, 26. lipnja, rezervirana je za vatrogasno natjecanje 1. kup Općine Gornji Mihaljevec na nogometnom igralištu NK Bratstvo Preseka. Događanja počinju u 13 sati.

U nedjelju, 27.  lipnja, počastite se gulašom u lovačkom domu LD Šljuka od 9 sati pa nadalje.

Prvog vikenda u srpnju, 3. srpnja, s početkom u 16 sati održava se nogometni turnir mjesnih odbora i to na nogometnom igralištu u Preseki.

U nedjelju, 4. srpnja, s početkom u 9 sati započet će tradicionalni šahovski turnir u Lovačkom domu LD Šljuka.

Ostavi komentar