13.9 C
Čakovec
Subota, 2 rujna, 2023

Oboreni novi rekord staze na ligi Rudar

Po idealnim vremenskim uvjetima za trkače, održano je pretposljednje, peto kolo lige Rudar 2022, na stazama dužine 3100 i 6000 metara.

Niti ovog puta nije bilo previše velikih iznenađenja na 3100 metara. U muškoj kategoriji trojac iz Općine Sv. Juraj na Bregu zasjao je na sam vrh poretka i to redom Marko Podvez, Darko Okreša i Danijel Jambrović.

U ženskoj kategoriji Dubravka Horvat nije se dala iznenaditi i otrčala do prvog mjesta, do nje iz utrke u utrku sve bolja i brža Marina Sanjković i na trećem mjestu Eva Oletić. Na toj stazi nastupilo je 58 trkača i trkačica.

Na stazi dužine 6000 metara trčalo je 34 trkača, iznenađenje je priredila Anja Jambrešić koja je s prvim mjestom u ženskoj kategoriji postavila i novi rekord staze otrčavši stazu za 23 minute i 55 sekundi. Na drugom mjestu Dijana Novak i do nje Ines Novinić.

U muškoj kategoriji Darko Balić nedostižan ovog puta, do njega Siniša Škvorc i Dragutin Lepen. Kolo je poslužilo i za zajedničko trčanje za mentalno zdravlje djece i mladih.

Virtualna utrka UNICEF-a nazvana „Mliječna staza“ s tisućama staza, a jedan cilj!
Do završetka IV. po redu lige Rudar ostalo je još samo jedno kolo, koje je najavljeno za 15.
listopada, kada će se znati i ukupni pobjednici te pobjednici po kategorijama, a biti će podijeljeni i pokloni svim trkačima koji su otrčali najmanje četiri kola.

Iz Trkačkog kluba Rudar zahvaljuju svim trkačima koji dolaze na ligu, kao i svim sponzorima, volonterima i članovima koji pripomažu oko same organizacije lige.

Izvor: Tajnik TK Rudar, Damir Perhoč

Više fotografija: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=tk.rudar.5&set=a.795983608270695

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE