Nedjeljni Divlji triatlon prijepodne zatvara cestu uz derivacijski kanal HE Dubrava

Zbog održavanja sportske manifestacije Divlji triatlon, u nedjelju 22. kolovoza, u vremenu od 9:30 do 11:30 sati, za sav će promet biti zatvorena cesta uz derivacijski kanal HE Dubrava, između skretanja u Prelog kod KTC-a te skretanja prema Svetoj Mariji.

Tradicionalno i ove godine održava se zanimljiv triatlonski događaj namijenjen svima, a ponajprije onima koji se prvi put žele okušati u spoju plivanja, biciklizma i trčanja. Jedanaesti po redu Divlji triatlon održava se na šoderici u Cirkovljanu u supersprint distanci (375 m plivanja, 12 km vožnje biciklom, 2,5 km trčanja) u nedjelju, 22. kolovoza 2021. s početkom u 10 sati.

Osim puno dobre volje, za sudjelovanje je potrebno imati više od 16 godina, bicikl i biciklističku kacigu. Nakon utrke druženje se nastavlja na Marini Prelog uz proglašenje najboljih, dodjelom nagrada, ručkom i pićem za sve sudionike.

Sa željom popularizacije triatlonskog sporta kroz opuštenu i prijateljsku atmosferu, organizatori pozivaju da im se pridružite bez obzira na dosadašnja sportska iskustva i okušate se u Divljem triatlonu koji će završiti večernjom misom u 18 sati.

Izvor: grad Prelog

 

Ostavi komentar