1.1 C
Čakovec
Srijeda, 6 prosinca, 2023

Pojedini građani vrijeđaju zaštitare u krugu Županijske bolnice Čakovec

Iz Županijske bolnice Čakovec na svom Facebook profilu objavili su apel u kojem mole građane da ne vrijeđaju zaštitare koji rade u krugu bolnice. Njihov apel u nastavku prenosimo u cijelosti.

Poštovani svi,
sve četiri ustanove u krugu bolnice imaju angažiranu zaštitarsku službu koja je stacionirana na ulazu u Bolnicu i koja regulira ulaz u krug bolnice.
Djelatnici zaštitarske službe rade svoj posao maksimalno odgovorno no prema njihovim prijavama često su izloženi uvredama osoba koje pokušavaju ući u krug bolnice. U zadnje vrijeme postoje i uvrede prema njima na nacionalnoj osnovi.
Mole se svi koji imaju potrebu za korištenjem usluga ustanova u krugu bolnice da se drže pravila kod ulaska u krug bolnice a zaštitari samo rade svoj posao te da ih se pri tome ne vrijeđa.
Županijska bolnica Čakovec ima nultu stopu tolerancije na uvrede i na loše ponašanje te stoga molimo da se prema djelatnicima zaštitarske službe nitko ne ponaša na način da ih vrijeđa već da se cijeni njihov posao te zaštiti dostojanstvo tih djelatnika.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE