Najljepši vrt ima Ljubica Ribić iz Podturna

najljepši vrt
Ljubica Ribić pobjednica je našeg ovogodišnjeg natječaja-Čiji je vrt najljepši

I ove godine ukazali ste čast Međimurskim novinama i otvorili vrata svojih vrtova. Obilazeći ih najviše smo cijenili vaš osobni trud, a ne novac uložen u njih, ali smo se potrudili da svi dobiju priznanje za ono što čine da Međimurje bude još ljepše i čarobnije uređeno.

Ove godine imali smo čak 22 sudionika nagradnog natječaja Čiji je vrt najljepši. Predstavili smo redom: Vesnu Vizinger iz Brezja, Barbaru Crnčec iz Gornjeg Kuršanca, Rozaliju Fučko iz Ivanovca, Angelu Ciglar iz Male Subotice, Celu Tkalec iz Remisa, Zdravka i Mirjanu Ladić iz Bogdanovca, Šteficu Mišić iz Donjeg Kraljevca, Helenu Matoša iz Peklenice, Ružicu Šoltić iz Lopatinca, Vanju Detić Veseli i Alena Veseli iz Šenkovca, Spomenku Bacinger iz Vukanovca, Kristinu Kozar iz Ivanovca, Ljubicu Ribić iz Podturna, Nadu Bister iz Savske Vesi, Mariju Kolarić iz Peklenice, Amaliju Augustić iz Čakovca, Anu Perčić iz Žabnika, Mariju Lovrek iz Nedelišća, Petru Vugrinec iz Šenkovca, Nadu Baksa iz Gardinovca, Marijanu Ciglarić iz Dunjkovca i Barbaru Fučec iz Ivanovca.

Izborna komisija Međimurskih novina u sastavu: Snježana Zorković, Božena Malekoci – Oletić, Vlasta Vugrinec, Sanja Heric i Dora Vadlja ipak je morala odlučiti koga nagraditi za uloženi trud.

Odluka je sljedeća:

1. nagradu poklon bon u BAT-u dobiva Ljubica Ribić iz Podturna

2. nagradu Zemlju za cvijeće s dostavom iz tvrtke AgroHoblaj Mursko Središće dobiva Štefica Mišić iz Donjeg Kraljevca

3. nagradu veliku sadnicu šarenolisne japanske vrbe Salix Hakuro Nishiki iz tvrtke Stella floris dobiva Ana Perčić iz Žabnika.

4. Posebnu nagradu Međimurskih novina za najcvijet – šest mjesečnu pretplatu na Međimurske novine dobiva Marija Lovrek iz Nedelišća za svoje bugenvilije

No ono što će sve naše sudionice sigurno posebno veseliti je poziv na posebnu svečanost u njihovu čast u organizaciji Turističke Međimurske županije. Na njoj će svi učesnici ovog natječaja dobiti priznanje Ambasadori zelenog Međimurja i prigodan poklon. O datumu prijema svi koji su sudjelovali pravodobno će biti obaviješteni. (BMO)

 

Ostavi komentar