Najava: Dođite na predstavljanje zbirke pjesama Ivana Grahovca u G. Mihaljevec

Kulturno umjetnička udruga „Lipa“ iz Gornjeg Mihaljevca s radošću poziva sve ljubitelje poezije na predstavljanje pjesama Ivana Grahovca, koje će se održati u Domu kulture u Gornjem Mihaljevcu, u nedjelju, 18.veljače 2018. godine, s početkom u 15 sati.

Bit će predstavljeno 27 pjesama iz zbirke od 75 pjesama „TAM GORI NA BREGO“ i to najviše njih na međimurskom narječju. Tematika pjesama govori o životu domaćih ljudi u njegovoj mladosti, o raznim događajima koje je sam doživio ili ih je čuo od drugih te ljubavnih i drugih tema.

Autor pjesama je rođeni Mačkovčanec, živi u Čakovcu, a bavi se i amaterskom fotografijom, (videom, pretežno folklorne teme) te pisanjem stihova unatrag godinu dana.

Stihove će recitirati: Lea Kovačić, Mirjana Kraljić-Novak, Ivanka Golub, Sanela Petković, Anita Škvorc-Branda, Daliborka Trupković, Gabrijela Košak, Katarina Medved, Jasenka Novak i Marijan Belčić.

Od ostalih izvođača nastupit će: Dominik Bogdan, Muška vokalna skupina Sveti Juraj na Bregu, Vladimir Košir-Tonka i KUU „Seljačka sloga“ Nedelišće.

Ostavi komentar