Nagradni natječaj Međimurskih novina: Moj deda je najbolji!

djed
Ilustracija, Foto: Pexels

Nakon izbora najboljih baka u Međimurju i mnoštva upita o nastavku natječaja napokon vas možemo razveseliti i obavijestiti da smo pokrenuli svoj novi nagradni natječaj i izbor najboljih djedova u Međimurju imena Moj deda je najbolji.

Ako vam je vaš djed važan oslonac u životu, koji rado podupire vaše ideje i vaš životni put ili ima veliki utjecaj na njega u pozitivnom smislu, prijavite ga na nagradni natječaj jer svaki, pa i najmanji, dobar primjer danas mnogo znači.

Možda vas je vaš djed naučio pecati, voziti traktor ili neku drugu aktivnost koja vam puno znači u životu. Možda pak je obavljao rijedak i specifičan posao pa ste zbog toga jako ponosni na njega. Ako pak je vaš djed najbolji deda-servis i uvijek je dostupan da pazi vaše klince dok ste vi na poslu ili obožavate s njim igrati videoigre ili se kartati, također ga možete prijaviti na naš nagradni natječaj.

Možda je vaš djed imao težak životni put, radio na gradilištima diljem svijeta, proživio strahote rata, ali i donio iskustvo i priče koje su obilježile njegov život pa je time otvorio i put vama u bolju budućnost.

Pohvalite se njima i prijavite ih na natječaj, ne samo zato što ne zaslužuju nestati u zapečku, već i zato što njihove priče predstavljaju samo srž našeg međimurskog duha i načina života.

Kako djeda prijaviti na natječaj?  

Pa i samo jedan od nabrojenih ili još više neki od nenabrojenih razloga dovoljan su povod da djeda prijavite na natječaj te svoju i njegovu priču podijelite s ostalim čitateljima.

Sudjelovanje u natječaju je jednostavno. U svojoj prijavi e-porukom u nekoliko rečenica opišite zašto je baš vaš djed najbolji.

Ne dvojite mnogo jer nije važno je li za prijavu razlog ljubav prema unucima, inspirirajuća životna priča ili neki skriveni talent ili hobi vašeg djeda.

Prijavu na natječaj s kratkom natuknicom zbog čega je vaš djed najbolji pošaljite na e-adresu [email protected] ili javite na broj telefona 323-600.

Navedite ime, prezime i adresu svoga dede te ostavite broj svog mobitela ili telefona da bismo vas mogli povratno kontaktirati.

Prijave na naš novi nagradni natječaj primamo do 30. studenog.

Jedini uvjet koji mora biti ispunjen je da osoba koju prijavljujete na nagradni natječaj živi na području Međimurske županije. Naravno, to nije sve, pripremili smo i bogat nagradni fond. Stoga, požurite s prijavom!

Što osvaja najbolji deda?

Za naše sudionike pripremili smo bogat nagradni fond. Sve kandidate koji se prijave na nagradni natječaj na završnoj svečanosti počastit ćemo zajedničkim izletom po Međimurju. Za najboljeg djeda pripremljene su još dvije nagrade. Prva je poklon-bon u Interkastu u vrijednosti od 500 kuna, a druga je poklon-bon u vrijednosti od 300 kuna u Međimurki BS.

 

Ostavi komentar