Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Mursko Središće dodijeljene nagrade i zahvalnice

U povodu obilježavanja Dana Grada na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Mursko Središće nagrade i zahvalnice dodijeljene su:

POVELJA „LAPORNIK“ dodijeljena je: 

    Crkvenom zbor župe Marije Kraljice i sv. Ladislava za 30 godina postojanja, dugogodišnji kvalitetni rad u kulturi i promicanje ugleda Grada Mursko Središće

Nogometnom klubu „Rudar“ za 75 godina postojanja, dugogodišnji kvalitetni sportski rad i promicanje ugleda Grada Mursko Središće

Društvu „Naša djeca“ Mursko Središće za aktivan i kvalitetan rad s djecom i promicanje ugleda Grada Mursko Središće

Magdici Mikulić, posthumno za dugogodišnji kvalitetni rad u kulturi i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

 

Nagrade Grada Mursko Središće „MAGNA CUM LAUDE“ primili su:

    Vjeran Murković, Osnovna škola Mursko Središće – uspješan učenik Osnovne škole, osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz informatike s pozivom na državno natjecanje, doprinos prepoznatljivosti Grada Mursko Središće

    Ervin Nedeljko, Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec – uspješan učenik 4. razreda Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, promicanje izvannastavnih aktivnosti i doprinos prepoznatljivosti Grada Mursko Središće

Gabriela Turk, Sveučilište u Zagrebu, Učiteljski fakultet Čakovec – uspješna studentica, dobitnica Posebne dekanove nagrade za izniman umjetnički rad u akademskoj godini 2018./2019. i doprinos prepoznatljivosti Grada Mursko Središće.

Zahvalnice Gradonačelnika Grada Mursko Središće dodijeljene su: 

    Teni i Lei Marodi iz Murskog Središća za ostvarene sportske uspjehe i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

Jeleni Tuksar iz  Peklenice za kvalitetan rad s djecom, dugogodišnji kvalitetni rad u tehničkoj kulturi i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

Antunu Grofu iz Murskog Središća za dugogodišnji kvalitetni rad i doprinos Udruzi umirovljenika i crkvenoj zajednici i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

Vladimiru Vinku iz  Murskog Središća za dugogodišnji kvalitetni rad u tehničkoj kulturi i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

MURID-Međimurskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu  za dugogodišnji kvalitetni rad s djecom i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

Tekeli projekt inženjering d.o.o. iz Murskog Središća za dugogodišnju suradnju na infrastrukturnim projektima na području grada Mursko Središće i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

Međimurske vode d.o.o. Čakovec za kvalitetnu suradnju na projektu „Sustav odvodnje i pročišćavanje otpadnih voda Aglomeracija Mursko Središće“ i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

Tegra d.o.o. Čakovec za kvalitetnu suradnju na infrastrukturnim projektima na području Grada Mursko Središće i promicanje ugleda Grada Mursko Središće

Hrvatske vode d.o.o. Varaždin za kvalitetnu suradnju na infrastrukturnim projektima na području Grada Mursko Središće i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

Obrt Plamen, Peklenica za dugogodišnji kvalitetni gospodarski rad, ulaganje i razvoj i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

vlč. Ivanu Hercegu, Župa Sveti Martin na Muri za doprinos za obnovu sakralnih objekata, pomoć udrugama s naselja Hlapičine i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

Miljenku Zobić iz Murskog Središća za dugogodišnji kvalitetni društveni i gospodarski rad i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

Mariji Novinić iz Štrukovca za dugogodišnji kvalitetni humanitarni i društveni rad i promicanje ugleda Grada Mursko Središće.

(Grad Mursko Središće)

 

Ostavi komentar