Mesna industrija Vajda sa 100.000 kuna podupire projekt Međimurje – Europska regija sporta

Mesna industrija Vajda prvi je sponzor projekta Međimurje – Europska regija sporta 2022. koji je već krenuo u provedbu u našoj županiji.

Sporazum o sponzorstvu koje iznosi 100.000 kuna u utorak potpisali predsjednik Uprave Vajde Alen Kajmović, međimurski župan Matija Posavec i dopredsjednik Zajednice sportova naše županije Mario Vukoja uz prisustvo ambasadora ovog sportskog i rekreativnog projekta Filipa Ude.

Alen Kajmović u ime Vajde istaknuo je kako su oduvijek uz projekte koji doprinose zajednici, pa tako i ovom.

– Dugi niz godina imamo suradnju s gimnastičarima, GK Marijan Zadravec Macan i Filipom Ude uz kojeg smo cijelu njegovu karijeru i onda kad je bilo dobro i onda kad su bili teški trenuci, stoga nam je drago što je Filip kao ambasador ovog značajnog projekta za zajednicu rekao je između ostalog Kajmović.

Župan Matija Posavec istaknuo je važnost Vajde kako u međimurskoj industriji, tako i u cijelom hrvatskom prehrambenom sektoru u kojoj usprkos krizi ostvaruje izvrsne rezultate, kao i zadovoljstvo što se uključuje u projekte koji su važni za cijelu zajednicu.

Mario Vukoja, dopredsjednik Zajednice sportova i čelni čovjek cijelog ovog projekta u kojem se Međimurje pozicionira na sportskoj karti cijele Europe poručio je da cijeli projekt već krenuo u realizaciju, a prva aktivnost koju će poduprijeti Vajda u sklopu istog bit će tradicionalni BIMEP koji je najavljen za 18. travnja.

– Usprkos situaciji koja je daleko od idealne, ako će sve biti po planu što se tiče mogućnosti održavanja, očekujemo da srušimo dosadašnji rekord prijavljenih biciklista-rekreativaca, poručio je Vukoja.

Ostavi komentar