Matija Posavec: Ne želim više SDP-ove podvale!

Matija Posavec
Matija Posavec

Parlamentarni izbori su iza nas. Dojmovi su se slegli i sad se već hladne glave mogu analizirati rezultati. Matija Posavec, međimurski župan i nezavisni kandidat Restart koaliciji, bez obzira na loš rezultat ove koalicije itekako može biti zadovoljan svojim rezultatom. Među top 10 je hrvatskih političara po preferencijalnim glasovima, tako da je još jednom potvrdio svoju popularnost i politički kredibilitet.

Za naše je novine najavio koji su mu slijedeći koraci nakon rekordnih 16.379 dobivenih glasova na parlamentarnim izborima 

 – U ovome trenutku sklon sam ideji osnivanja snažne političke regionalne platforme, uvažavajući pritom podršku iz Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije. Mislim da bi takva platforma, na kojoj još treba puno raditi, imala dobru budućnost prođu li na svim idućim izborima, od lokalnih pa nadalje. Spreman sam osobno uključiti se u tu priču.

Progovorio je i o svojih 8 mjeseci na mjestu župana, odnosima u županijskoj Skupštini te objasnio kako će odrediti svoju zamjenu u hrvatskom Saboru.

Cijeli razgovor sa našim županom i budućim saborskim zastupnikom donosimo u novom broju Međimurskih novina koje su u prodaji od petka, 10. srpnja.


Ostavi komentar