17.2 C
Čakovec
Srijeda, 24 svibnja, 2023

Male gimnastičarke Nedelišća s velikim uspjesima

Ovoga vikenda u Zagrebačkom gimnastičkom centru LUČKO održan je 4. Međunarodni turnir ”Trešnjić kup” u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici – osnovni program, na kojem su po prvi puta nastupile i male gimnastičarke Gimnastičkog kluba ”NEDELIŠĆE”, te zabilježile izvanredne uspjehe u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Tako je u Kategoriji 3 – 2016. godište, ekipa u sastavu Nora Žnidarić, Nera Frančić, Emeri Regina Obase, Vita Srnec i Sara Novak, u višeboju osvojila ukupno 2. mjesto i srebrnu medalju, dok su u pojedinačnoj konkurenciji osvojene još dvije medalje.  Emeri Regina Obase osvojila je u višeboju 1. mjesto i zlatnu medalju, dok je njezina klupska kolegica Vita Srnec osvojila 3. mjesto i brončanu medalju u konkurenciji od 47 djevojčica. Ostale članice ekipe osvojile su: Nera Frančić 12. mjesto, Sara Novak 23. i Nora Žnidarić 25. mjesto.

U Kategoriji 5 – 2014. godište, nastupila je Ana Marija Tkalec, koja je u konkurenciji od 60 djevojčica osvojila odlično 19. mjesto.

Svoj veliki doprinos ovim odličnim rezultatima dale su i naše male gimnastičarke u kategoriji 6 – 2013. godište, u kojoj su nastupile Eva Vinković i Karla Korunić. Eva je uvjerljivo osvojila 1. Mjesto i zlatnu medalju, dok je Karla zauzela izvrsno 7. mjesto u konkurenciji 39 djevojčica. Ovdje moramo spomenuti da Karla nije na posljednjoj spravi – gredi učinila veću grešku, uvjerljivo bi zauzela 2. mjesto iza svoje klupske kolegice Eve Vinković.

Budući da se radi o prvom nastupu malih gimnastičarki uopće na jednom od službenih natjecanja u sportskoj gimnastici upućujemo im velike čestitke na postignutih izvanrednim rezultatima, poručuju iz GK Nedelišće.

Izvor: GK Nedelišće

 

 

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,508FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE