Mala Subotica: Prijavite svoje vrijedne učenike i studente za novčane nagrade Općine

Općinski načelnik Općine Mala Subotica, Valentino Škvorc otvorio je poziv za dobivanje novčane nagrade za iznimne uspjehe u školovanju.

Prijaviti se mogu: učenici osnovnih i srednjih škola te studenti s područja Općine Mala Subotica koji su postigli iznimne uspjehe na sportskim i drugim natjecanjima u školskoj godini 2023/24, odnosno akademskoj godini 2022/23.

Pravo na novčanu nagradu ostvarit će učenici osnovnih i srednjih škola koji su u školskoj godini 2023/24. osvojili jedno od tri prva mjesta na natjecanjima minimalno županijskog ranga iz područja kulture, sporta, znanosti i drugih područja.

Također pravo na novčanu nagradu ostvaruju i studenti čiji ukupni uspjeh (prosjek) na studiju zaključno s ak. godinom 2022/23. iznosi 4,5 ili više, te dobitnici dekanove ili rektorove nagrade u navedenoj ak. godini ili kasnije.

U molbi je potrebno navesti: ime i prezime, adresu prebivališta, OIB, razlog iz kojeg se podnosi molba te kopija (sken) dokaza o postignutom uspjehu.

Molbe se zaprimaju najkasnije do 14. lipnja 2024. godine dostavom na adresu Općine Mala Subotica, Glavna 29a, 40321 Mala Subotica (osobno ili poštom), ili skenirano na e-mail adresu [email protected].

O dodjeli novčane nagrade općinski načelnik će donijeti posebnu odluku koja će biti objavljena na www.opcina-mala-subotica.hr.

Dobitnicima će nagrade biti uručene na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana Općine Mala Subotica.

Izvor: Općina Mala Subotica

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE