Lovci na snove vas uče sanjati

Nedjeljna matineja CUKOREK novom predstavom za djecu donosi osvježenje na kazališni reperotoar. Ne možete zapamtiti snove e pa za to su tu lovci na snove momci iz posebne kompanije koja se brine o vašim snovima. Potpuno neverbalna predstava koja samo uz pokret pantomimu i zvučne efekte donosi sve što se zbiva u glavi dok sanja ali i što dok je budna. Lovački tim snova čine: Neven Matoša i Bruno Kontrec.

Junaci predstave, lovci na snove, rade u tvrtki specijaliziranoj za djecu-spavače. Noću šeću po snovima u nastojanju da ih sakupe, obrade i pohrane te se pobrinu da se spavanje odvija bez ometanja. Oni mirno brinu o zdravom snu male spavačice Franke sve dok jedne noći Franki u san ne uđe jedan problem, a naši junaci moraju riješiti stvar.

Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo njihove vlastite misli, želje i strahovi. Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakav kakav jesi!

Za sve dobro i loše, za sve lijepo i manje lijepo oni su nam tu! Lovci na snove, čuvari mašte i živih snivajućih slika svakog malog djeteta u dobi od 3 do 93 godine. Lovci skupljaju, čiste, štite i zajedno s nama istražuju sva četiri kuta okrugle površine Sna!

Foto: Mario Golenko

Galeriju pogledajte ovdje: (Lovci na snove)

Ostavi komentar