Treći mandat je velika obaveza i velika čast, ističe Ljubomir Kolarek

Treći mandat za mjesto gradonačelnika Grada Preloga, izborio je na lokalnim izborima, održanima 16. svibnja, Ljubomir Kolarek. Tim povodom uputio je zahvalu svim svojim biračima koju prenosimo u nastavku.

Planova je puno, elana ne manjka, a Kolarek će prije svega istaknuti:

-Zahvaljujem svima onima koji su izašli na birališta i dali mi glas, dali mi povjerenje da i dalje vodim Grad Prelog. Zahvaljujem, u ime svih kandidata sa liste HDZ – a i HSS – a, na povjerenju i glasu za Gradsko vijeće Grada Preloga. Nemamo vremena za slavlje.

Treći mandat je obaveza zbog svih onih planova koji su pred nama. Izgradnja obilaznice Grada Preloga, kanalizacijski sustav kroz Aglomeracije Donja Dubrava i Podbrest, širokopojasni internet na cijelom gradskom području, uređenje Sportsko rekreacijske zone Marina, uređenje trga iza gradske uprave, ulaganja u naše škole i sportske dvorane, izgradnja doma za starije osobe na području Preloga, podrška gospodarstvu.

Prelog smo smjestili visoko na ljestvici jedinica lokalne samouprave u Hrvatskoj po mnogim kriterijima. Radit ćemo i dalje. Čestitam i svim kandidatima koji su izborili mjesto u Gradskom vijeću Grada Preloga, a posebno zahvaljujem svom protukandidatu Nikoli Oto na izuzetno korektnoj kampanji. Samo složnim, zajedničkim radom, možemo Grad Prelog učiniti ljepšim mjestom za život, a to je obaveza svih nas uključenih u rad za dobrobit našeg Grada Preloga!.

 

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE