13.1 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Darko Zver: Pozivam sve svoje glasače da izađu na izbore i podrže Ljerku Cividini

Darko Zver, kandidat za gradonačelnika grada Čakovca u prvom krugu lokalnih izbora i stranka Fokus odlučili su podržati u drugom krugu Ljerku Cividini.  

Upravo zbog sličnosti naših prioriteta i vizije, odlučio sam podržati gospođu Cividini u drugom krugu izbora za gradonačelnicu.

Na poziciji buduće gradonačelnice imat će podršku svih troje vijećnika iz redova stranke Fokus koji će osigurati stabilnu većinu u Gradskom vijeću Grada Čakovca i koji će biti garancija provedbe projekata poput implementacije registra svih troškova gradskog i pripadajućih proračuna, izgradnje 4. osnovne škole za uvođenje jednosmjenske nastave na području cijelog grada, kao i svih ostalih bitnih tema koje su bile komunicirane kroz kampanju.

Glas za Ljerku Cividini u drugom krugu izbora, glas je za drugačiji Čakovec. Drugačiji Čakovec u kojem nema straha od političke odmazde prema neistomišljenicima, u kojem nema zapošljavanja i namještanja poslova „kumovima“ i kompićima.

Drugačiji Čakovec kojeg krasi transparentno i odgovorno trošenje javnog novca, kvalitetna javna usluga prema svih svojim građanima, razvijeno gospodarstvo, materijalno-tehnički uvjeti obrazovanja dostojni 21.stoljeća.

Pozivam sve svoje glasače da izađu na izbore i podrže Ljerku Cividini, kako bismo zajedničkim snagama transformirali Čakovec u bogat i moderan grad lišen korupcije i nepotizma, poručuje Darko Zver. 

darko zver i fokus 2

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,190FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE