Kupnja starije kuće itekako se isplati!

obitelj mihalic poticaji
Monika i Branimir Mihalic

Branimir i Monika Mihalic iz Kotoribe, mladi je bračni par koji se nakon pažljivog razmatranja i sagledavanja svih stavki ponuđenih opcija odlučio na kupnju kuće. I to ne neke velebne, novoizgrađene već malo starijeg datuma. Budući da žive u općini koja pomaže uređenju upravo takvih kuća, još su dobili i poticaj u iznosu od 20.000 kuna.

– Kuća ima 110 kvadrata i sada je polako renoviramo po svojim željama i mogućnostima, poručio nam je Branimir Mihalic. Radovi lijepo napreduju i idu prema kraju. U toj fazi naravno da nam svaka kuna dobro dođe. Tih 20.000 kuna stavili su sa strane i planiraju utrošiti za fasadu.

Mladi par sada živi u kući Monikinih roditelja. Naravno da je i njima, kao i većini mladih, san bio doći do vlastitih kvadrata, odnosno vlastitog krova nad glavom.

– U razgovoru oko kreiranja vlastitog doma odmah smo se složili za kuću jer želimo dvorište, kaže Monika Mihalic. I jedan i drugi odrasli smo u takvom okruženju pa  stan jednostavno nije došao u obzir. Doduše, o cijeni kvadrata da se i ne govori. 

Priču o mladom paru iz Kotoribe donosimo u tiskanom izdanju Međimurskih novina koje su u prodaji od petka, 8. svibnja.

Ostavi komentar