SPOT za prvi singl Gabriele Hrženjak, ambiciozne pjevačice anđeoskog glasa snimao se i na Mađerkinom bregu!

Mlada i ambiciozna pjevačica anđeoskog glasa, Gabriela Hrženjak iz Vinice snimila je spot za svoj prvi singl.

Ljubavna balada, koju će publika prvi puta čuti uoči Valentinova, snimala se na čak tri lokacije, od čega jedna i u Međimurju na Mađerkinom bregu koji oduzima dah u svako godišnje doba. Druge dvije lokacije su bile u parku Arboretum opeka u Marčanu općina Vinica, te vili Bedeković u Varaždinu.

– Upravo na Mađerkinom bregu snimili smo najljepše i najromantičnije trenutke koji će biti u spotu. Snimali smo od 16 pa do 17:30 sati jer smo željeli uhvatiti zalazak sunca. U spotu je sudjelovao i moj dragi prijatelj i kolega Dominik Padarić iz Žabnika koji je za ove potrebe spota glumio mog partnera/dečka. Pjesma je sjetna, ljubavna i tužna, pa su kadrovi bili u takvom tonu, rekla je mlada pjevačica u usponu Gabriela.

Kako bi sve bilo savršeno, za šminku i frizuru mlade pjevačice pobrinula se poznata čakovečka vizažistica Ana Ude, a haljine je radila poznata varaždinska dizajnerica Snježana Radev- Brokat. Nove haljine rađene su po mjeri samo za spot, a nakon spota bit će prikazane na reviji na Varaždinskom baroknom balu.

Za spot zaslužni su snimatelji, mladi dečki iz Zagreba Luka Matković i Luka Križanac koji su na počecima svoje karijere. Gabriela ističe kako su vrlo talentirani i prepuni dobrih ideja, te je suradnja bila i više nego uspješna što će dokazati spot i pjesma.

Za glazbu i tekst pjesme zaslužni su isto mladi i ambiciozni glazbenici iz okolice Varaždina David Magdić (Greda) i Leonardo Kapitanović iz Novog Marofa. Pjesma se snimala u Rubikon Sound Factory, diskografskoj kući na hrvatskoj estradnoj sceni. Iza Rubikona stoji dvoje već dokazanih i glazbenoj javnosti poznatih pojedinaca. Bojan Šalamon – Shalla, producent & Ante Pecotić, kompozitor i tekstopisac brojnih uspješnih pop hitova, savršena su kombinacija iskustva i mladosti za nove izazove u glazbi.

Atmosferu sa snimanja spota možete pogledati u nastavku!

Ostavi komentar