ROCK ŠTEFANJE: Aki, Brk i Bero iz Parnog valjka najavili veliki koncert 26. prosinca u Varaždinu

Članovi Parnog valjka na pressicu u Varaždinu najavili su veliki koncert 26. prosinca Foto: Varaždinske vijesti

Najljepše doba godine kuca na vrata, a poseban doživljaj i glazbeni spektakl sprema nam jedan od dugovječnijih bendova na ovim prostorima – Parni Valjak.

Odličan nastavak super uspješne turneje “Runda 44” se nastavlja u varaždinskoj Areni, 26. prosinca. Zadnji koncert održan u Lijepoj našoj u sklopu ove turneje održan je u splitskoj Spaladium Areni gdje su za publiku svirali čak puna tri sata.

Varaždinski koncert u utorak su najavili članovi benda: Aki Rakimovski, Marijan Brkić i Berislav Blažević koji su uz podršku gradonačelnika Varaždina Ivana Čehoka i direktora Arene Varaždina Nevena Buljana.

– Uživamo u ovoj rundi te u svim godinama koje su iza nas. Mislim da se sve nekako piklopilo onako kako bi trebalo biti. Gledamo zapravo uvijek prema naprijed i veselimo se rundi 45 i tko zna do kud možemo dogurati, ali o tome ima vremena još pričati, kazao je Bero.

Direktor Buljan siguran je da će ovo biti vrhunski rock spektakl, a gradonačelnik Čehok istaknuo je da je Valjak trebao biti gost na Špancirfestu, ali onda se nažalost dogodila Akijeva bolest.

– Oni uvijek šire pozitivne vibracije i nadamo se da će to biti i ovaj put te da će Arena biti prepuna, dodao je Čehok.

Parni Valjak je bend koji svakim svojim nastupom publiku ostavlja bez daha, a svaki koncert se čini kao koncert života. To mogu samo profesionalci i veliki zaljubljenici u glazbu poput njih. A njihova publika im je uvijek zahvalna, i pjevanjem njihovih hitova od riječi do riječi, od početka do kraja koncerta, im uzvraća ljubav.
Prije nekoliko dana ovaj je bend proslavio rođendan, a s koliko emocije i predanosti ovaj savršeno uštiman bend pokreće publiku možete doživjeti za nešto manje od mjesec dana u varaždinskoj Areni.

Izvrsna je ovo prilika za sve ljubitelje Valjkovog zvuka i nastavak super uspješne turneje zvane Runda 44 koja je dobila naziv po njihovoj glazbenoj priči započetoj davne 1975. godine.

Savršeni scensko-glazbeni spektakl upotpunit će njihovi najveći hitovi kao što su “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Lutka za bal”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave”, “Uhvati ritam” i mnogi drugi.

Parni valjak je bend koji osvaja srca i sve mlađih generacija koja s nestrpljenjem iščekuju njihove koncerte.

Za sve vas koji želite iznova uživati u svirci ovog fantastičnog benda, ali i za sve one koji će tek postati obožavatelji, prilika za uživanje će biti 26.12. u Varaždinu. Počastite sebe i svoje najdraže jednim od najljepših mogućih darova – ulaznicama za koncert legendarnog Parnog Valjka!

Svoje karte osigurajte na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way,
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Rose
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
Koprivnica – Caffe bar Stefano
BP Petrol

Ostavi komentar