FORESTLAND proširio svoj line-up!

Ostalo nam je nešto više od stotinu dana do dana kad će se međimursko Brezje ponovno pretvoriti u bajkovitu, glazbenu i šumsku idilu.
Forestland je već objavio prva imena za sedmo izdanje festivala, postavu koju čine legendarni Mauro Picotto, trance zvijezde Ruben de Ronde i Ferreck Dawn, mađarski duo SaberZ te Ššibenčanin Lawrence Klein, pridružuje se i dvojac iz Španjolske – The YellowHeads!
Njihov eklektičan zvuk poznat je po kombinaciji melodičnog EDM-a i techno beatova popraćenim retro ugođajem. Redovito osvajaju glazbene ljestvice, a njihov rad prepoznat je i od strane diskografskih kuća poput Toolroma, Tronica, Krafteka te Break New Soila.
Na pozornici će se ovom maskiranom dvojcu pridružiti i Kraundler artist koji karijeru započinje 2007. godine te od tada nastupa na preko 300 partyja, festivala i radijskih emisija diljem Hrvatske, Slovenije i Crne Gore. Svojim nastupom kreće od plesnog tech house-a do žestokog, ali melodičnog techna. Organizator je Underground Fusion projekta koji djeluje od 2008. godine i zalaže se isključivo za underground elektroničku glazbu.
Na Forestlandu će ponovno gostovati i zagrebački, već svima dobro poznati DJ-evi Mike&Me te Dekova, ali i Miloš Stankić – perspektivni DJ iz susjedne nam Bosne i Hercegovine. 
O Dekovi, rezidentu kultne Opere i legendi Zrća, ali i općenito Hrvatske scene sve znamo, na Forestland se vraća po treći puta, dok će Mike&Me nakon odličnog zimskog nastupa prodrmati kosti svima ovog ljeta. Miloš Stankić dolazi nam iz BiH i spojit će melodije svog Colour Festivala iz Brčkog s ritmom europskog Foresltanda.
Dok čekamo nova imena i više detalja o novitetima poput Live Act Stagea te #AfterAfter koncepta, ulaznice za ovaj šumski spektakl možete nabaviti putem sustava Ticket2go.

Ostavi komentar