Jubilarni 5. Kup Općine Mala Subotica u disciplini ‘trap’

12 ekipa nastupilo je na 5. kupu
12 ekipa nastupilo je na 5. kupu

U sklopu obilježavanja Dana općine, lovačko društvo Prepelica Mala Subotica održalo je na civilnom strelištu u Palovcu jubilarni 5. Kup Općine Mala Subotica, disciplina trap.

Uz pozdravne riječi predsjednika L.D. Prepelica Mala Subotica, Franje Bukala, natjecanje je otvorio načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc.

Natjecalo se 12 ekipa koje su gađale u dvije serije na 15 letećih meta. Šest prvo plasiranih strijelaca ušlo je u finalnu seriju u pojedinačnoj konkurenciji. Zbrojivši rezultate, dobiveni su pobjednici u ekipnom i pojedinačnom dijelu. Prvo ime natjecanja bio je strijelac Islami Dašmir iz Čakovca koji je nastupao u ekipi Draškovca II.

Prvo mjesto u ekipnom dijelu osvojili su strijelci ekipe L.D. Fazan Draškovec II (Vlado Slaviček, Islami Dašmir i Stjepan Leskovar– pogođene 82 mete), drugo mjesto pripalo je mješovitoj ekipi iz triju županija (Robert Kolarić, Vlado Šimenc i Miroslav Lacković– pogođeno 77 meta), na trećem mjestu završili su predstavnici ekipe L.D. Fazan Draškovec I (Darko Matjačić, Ivan Balent i Zdravko Varga – pogođeno 76 meta).

Pobjedničkoj ekipi osim pehara za prvo mjesto pripao je i prijelazni pehar.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Islami Dašmir, drugi je bio Darko Matjačić, a treće mjesto pripalo je Deanu Horvatu.

Ostavi komentar