Ispovijest Mirjane Ivković: “Mama, napravio sam to u strahu i ljutnji”

mirjana ivković
Mirjana Ivković sa suzama u očima ispričala nam je o teškoj danima s kojima se nosi ona i njezina obitelj

Očajna Mirjana Ivković, majka 36-godišnjaka iz Donjeg Hrašćana, koji je završio u istražnom pritvoru nakon uhićenja na graničnom prijelazu u Goričanu, javila nas se u redakciju s željom da nakon službenih priopćenja istražnih organa, javnosti iznese i svoju stranu priče.

Posjetili smo je u obiteljskom domu u Donjem Hrašćanu gdje je vidljivo uznemirena i šokirana cijelim događajem htjela olakšati dušu i kazati što je njezina sina dovelo do situacije da je danas iza rešetaka.

Podsjetimo, Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu izdalo je priopćenje u kojem navode da postoji osnovana sumnja da je 36-godišnjak od 11. do 13. travnja 2019. u više navrata mobitelom slao poruke svojoj bivšoj djevojci u kojima joj je prijetio da će ju ustrijeliti pištoljem u centru Čakovca i da ga u tome neće spriječiti niti milijun policajaca te joj slao fotografije pištolja i rupe od metka. Uz to, u priopćenju DORH-a stoji da se osnovano sumnja i da je 36-godišnjak u više navrata mobitelom nazvao oca svoje bivše djevojke i prijetio mu da će u centru Čakovca ubiti njega, njegovu kćer i još dvije osobe.

Ne odabrava postupak svog sina, ali…

Mirjana nam je prvo napomenula da ne odobrava nasilje. Smatra da se sve može riješiti razgovorom te ne odobrava postupak koji je učinio njezin 36-godišnji sin, koji radi u Njemačkoj posljednje dvije godine. No, željela je javnosti reći kakav je on privatno, s obzirom na to što se pisalo u medijima i na društvenim mrežama, nakon što je priopćenje izdao DORH…

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Međimurskih novina koje možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

Ostavi komentar