Ipak ništa od Adventa u gradu Zrinskih!

Ilustracija s prošlogodišnjeg adventa

Iz Turističke zajednica grada Čakovca stiže priopćenje za medije u kojem stoji da je Advent u gradu Zrinskih 2020 otkazan. U nastavku objavljujemo priopćenje u cijelosti.

– Turistička zajednica grada Čakovca je zbog novodonesenih mjera, unatoč svim naporima i željama za organizacijom, primorana otkazati ovogodišnji Advent u gradu Zrinskih. Novodonesene restriktivne mjere Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, uz brojne zabrane, obustavljaju održavanje sajmova (uključujući advente).

Usprkos neizvjesnoj epidemiološkoj situaciji željeli smo izlagačima omogućiti plasman njihovih proizvoda uoči blagdana, a posjetiteljima omogućiti čaroliju najljepšeg doba u godini.

Ipak, u cijeloj situaciji, svjetlo Adventa neće u potpunosti ugasiti te smo tako, Grad Čakovec i Turistička zajednica grada Čakovca, kao i prijašnjih godina pripremili predivne instalacije koje će nas barem djelomično uvesti u čarobno predblagdansko vrijeme.

Turistička zajednica grada Čakovca nastojati će u narednom razdoblju, ukoliko nam epidemiološka situacija i epidemiološke mjere to dozvole, pripremiti prigodne programe, a o ćemo Vas naknadno obavijestiti.

Ostavi komentar