Hrvatski trećeligaš iz Sv. Martina žestoko se pojačava za novu ligu

Nastavlja se popunjavanje igračke križaljke seniorske momčadi za narednu natjecateljsku sezonu. Trener Mario Kovačević imat će na raspolaganju još dva nova kvalitetna igrača. Riječ je o Filipu Perčiću i Filipu Holiju.

Filip Perčić iz Lapšine domaći je 19-ogodišnji dečko i povratnik u naše redove. Kao veliki nogometni talent i izdanak naše škole nogometa otišao je u NK Varaždin gdje je uspješno nastupao u 1. HNL kadeta i juniora. Nogometni put odveo ga je u juniore ND Mura 05 Murska Sobora gdje ulazi u seniorski sastav. Ove godine je 4. mjestom u 1. Slovenskoj ligi izborio kvalifikacije za Europa ligu. Pošto u 3. HNL Sjever u startnoj postavi moraju biti tri igrača mlađa od 21 godine tako će se zasigurno i Filipu Perčiću pružiti prilika za pokazaivanje svojeg nogometnog znanja.

26-ogodišnjeg stopera Filipa Holija naši navijači upoznali su tokom nadmetanja s NK Bednja u 4. NL Čakovec – Varaždin. U seniorski nogomet ušao je u Ludbregu s NK Podravina, a zatim prolazi u NK Varaždin. Nakon godine i pol u NK Varaždin odlazi na jednu polusezonu u Mađarsku u FC Tatabánya. Jednu sezonu odigrao je i u FK Olimpik iz Sarajeva te zadnje dvije sezone u NK Bednja  Beletinec. Filip Holi iskusni je stoper koji će sigurno svojim predstavama i svojom visinom dovoditi u probleme brojne napadače 3. HNL Sjever.

Dolaskom Filipa Perčića, Filipa Holija te Josipa Brezovca i zadržavanjem kadra koji je osvojio 4. NL Čakovec – Varaždin nadamo se da će Polet i u 3. HNL Sjever igrati značajnu i zapaženu ulogu tokom čitavog prvenstva.

Pratite i dalje naše web stranice i službeni Facebook profil gdje ćemo vam i dalje donositi ekskluzivne vijesti vezane uz naš Polet. Uskoro ćemo objaviti i raspored prijateljskih utakmica te detalje oko sad već tradicionalnog turnira prijateljstva.

Izvor: NK Polet

FOTO (Mihael Breznik)

 

Ostavi komentar