Gradski stolnoteniski klub Prelog održao pojedinačno prvenstvo kluba – pobjednik Dubravko Hozjak

Gradski stolnoteniski klub Prelog, temeljem dugogodišnje tradicije, aktivno djeluje na promociji stolnog tenisa u gradu Prelogu i Međimurskoj županiji. Sa svojih 5 ekipa i 40 aktivnih igrača i igračica svih uzrasta predstavlja bitnu komponentu u djelovanju Međimurskog stolnoteniskog saveza. Uprava kluba ističe rad s mladima kao prioritet tako da se puno ulaže u stručni kadar i kontinuitet rada s mladim igračima i igračicama.

Dana 24. travnja 2019. godine u dvorani Vatrogasnog doma Prelog, održano je pojedinačno prvenstvo kluba za seniore i seniorke. Kako u skupinama tako i u završnici gledatelji su mogli uživati u vrhunskom stolnom tenisu.

Najuspješniji i u ovoj sezoni najbolji bio je Dubravko Hozjak, koji se nakon gubitka od 0:2 u setovima spektakularno vratio i na kraju sa 3:2 pobijedio Krešimira Horvata, a treće mjesto osvojio je Mladen Novak koji je sa 3:0 bio bolji od Josipa Roba.

Predsjednik kluba Goran Gotal podijelio je pehare i nagrade najuspješnijima, zahvalio se svima na angažmanu u sezoni 2018./2019. te istaknuo da je ovo klupsko prvenstvo pokazalo da kroz zajedništvo, entuzijazam i stvaranjem pozitivne atmosfere te kroz još kvalitetniji rad s mladima Gradski stolnoteniski klub Prelog i stolni tenis općenito u gradu Prelogu ima budućnost.

Ovim putem pozivamo sve mlade stolnotenisače da se prijave na turnir za mlađe kategorije kojemu će domaćin biti Gradski stolnoteniski klub Prelog u suorganizaciji s Međimurskim stolnoteniskim savezom u dvorani OŠ Prelogu subotu 4. svibnja 2019. godine.

stolni tenis Prelog (2)

Ostavi komentar