Gradske novčane potpore umjetnicima i sportašima

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, dana 23.07.2021. godine na 4. sjednici stručnog kolegija (prisutni: Dražen Srpak, Miljenko Štefanić, Josip Sršan, Marko Jurović, Dolores Vrtarić, Zoran Turk) donosi sljedeće:

 ZAKLJUČKE  

  1. Mlada i talentirana Rebecca Posavec primljena je na Glazbeni fakultet u Los Angelesu. Kako su troškovi studiranja iznimno veliki, grad će je financijski poduprijeti u realizaciji njezinog projekta. Rebecca Posavec će na blagdan Velike Gospe, 15.08., s posebnim gostom i maestrom klavira nastupiti na ljetnoj pozornici na šetnici uz Muru. Troškovi koncerta iznose 10.000,00 kuna. Trošak koncerta financirat će se iz EU projekta.
  1. Rebernik Sonja i Aleksandar – odobrava se sufinanciranje stručnog usavršavanja Dore Rebernik na Ljetnoj pijanističkoj školi koja se održava u Grožnjanu od 14.08. do 23.08.2021. godine u visini od 50% predviđenih troškova.
  1. Atletski klub Mursko Središće – odobrava se pokroviteljstvo u iznosu od 10.000,00 kuna za organizaciju tradicionalne 15. Utrke grada Mursko Središće koja će se održati 28. kolovoza 2021. godine.
  1. Nogometni klub “Torpedo” – odobrava se pokroviteljstvo za obilježavanje 50. obljetnice osnutka i postojanja nogometnog kluba u visini od 5.000,00 kuna.
  1. Zadužuje se pročelnik Ureda grada za pribavljanje ponuda za izradu ciljanih V. izmjena i dopuna Prostornog uređenja Grada Mursko Središće, zbog potrebe usklađenja Prostornog i Urbanističkog plana uređenja Grada Mursko Središće.

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

GRADONAČELNIK

Dražen Srpak

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE